Kontakt

Vårt kontor finns på Norrgatan i Växjö och det är oftast där vi möter dig som kund för att exempelvis planera en begravning eller förrätta en bouppteckning. Vi kan dock även göra hembesök om så önskas.

Vi ombesörjer begravningsceremonier i kyrkor, kapell och andra lokaler utifrån kundens önskemål, företrädesvis i Växjö med omnejd, men även i övriga delar av landet.

Öppettider
 • Måndag

  9:30 - 16:00
 • Tisdag

  9:30 - 16:00
 • Onsdag

  9:03 - 16:00
 • Torsdag

  9:30 - 16:00
 • Fredag

  9:30 - 13:00
Öppettider sommar (1/7 - 31/8)
 • Måndag - Torsdag

  10:00 - 15:00
 • Fredag

  10:00 - 13:00

Måndag–torsdag har vi lunchstängt mellan 12:30 – 13:30.

Vi som arbetar på Bladhs

Annamaria Blad

Annamaria Blad

Auktoriserad begravningsentreprenör, boutredare och Borgerlig officiant

Klicka här för att läsa mer

Annamaria arbetar huvudsakligen med uppdrag inom det familjejuridiska området, såsom att upprätta testamenten och förrätta bouppteckningar. Hon är mycket angelägen om att alla som kontaktar Bladhs i ett juridiskt ärende ska få ett professionellt bemötande. Det innebär att kunden alltid ska kunna känna förtroende för att det aktuella ärendet hanteras med kompetens, saklighet och sekretess.

Annamaria utformar och leder också borgerliga begravningsakter. Hon sjunger även solo, såväl vid borgerliga som kyrkliga begravningar.

Annamaria anställdes på Bladhs som begravningsrådgivare och juridisk assistent till Sven-Olov Bladh 2003. Dessförinnan drev hon eget företag inom konsthantverk, snickeri och sömnad. Hon blev auktoriserad begravningsentreprenör 2004, auktoriserad boutredare 2012 och tog över firman efter sina föräldrar 2013.

Ledig tid umgås Annamaria med familjen och trivs med att uttrycka sin kreativitet genom att sjunga, sy, snickra, väva och måla.

Rut Bladh

Rut Bladh

Begravningsrådgivare, representant och borgerlig officiant

Klicka här för att läsa mer

För Rut är det viktigt att var och en som vänder sig till Bladhs får ett värdigt bemötande och känner sig omsorgsfullt omhändertagen. Rut trivs som bäst i mötet med människor, då hon kan använda av sin gedigna erfarenhet för att ge kunden bästa möjliga service.

Rut är även ofta med vid visningar, när anhöriga vill ta ett personligt avsked av den avlidne. Hon fungerar också som borgerlig officiant.

Rut började sin yrkesbana som barnsjuksköterska, men har också tagit hand om många patienter i livets slutskede under sin tid på långvården. År 1976 grundade hon Bladhs Begravnings- & Bouppteckningsbyrå tillsammans med sin, nu framlidne, make Sven-Olov och har arbetat i företaget sedan dess.

På sin fritid njuter Rut av att påta i sin trädgård eller umgås med sin stora familj: barn, barnbarn och barnbarnsbarn.

Ghista Gustafsson

Ghita Gustafsson

Begravningsrådgivare och representant


Klicka här för att läsa mer

Ghita brinner för att den som anlitar Bladhs ska känna sig helt trygg med att vi har all den kompetens som behövs för att kunna stötta de anhöriga, praktiskt och administrativt, i samband med ett dödsfall. Ghita tycker mycket om det personliga mötet med kunden, där hon kan vara behjälplig med att visa tillrätta bland de produkter och tjänster som Bladhs erbjuder.

Ghita är även den som utformar våra minnesalbum, som innehåller bland annat fotografier och blomsterhälsningar från begravningsakten.

Tidigare har Ghita arbetat som sjuksköterska både inom kommunal äldrevård och i landstinget. Hon har flera års erfarenhet av att vaka vid dödsbäddar, göra i ordning de avlidna samt att möta anhöriga i dödens närhet.

Sin fritid tillbringar Ghita gärna i hemmets lugna vrå – med en stickning och en god kopp kaffe – eller som ledare på stojiga och härliga barnläger!

Anita Olsson

Anita Olsson

Ekonomiadministratör


Klicka här för att läsa mer

Anita sköter företagets bokföring och är den som skickar ut fakturor och registrerar betalningar. Anita är på plats på Bladhs ungefär en dag i veckan och trivs när hon får skapa ordning och reda bland papper och siffror.

Tidigare har Anita bland annat arbetat på ett möbelföretag med bokföring och på en kurs- och konferensgård som föreståndare. Anita har ett stort hjärta för andra människor och är på sin fritid engagerad bland annat som god man och som styrelseledamot i olika frivilligorganisationer. Familjen betyder också mycket för Anita som går för sin uppgift som mormor och farmor till hundra procent!