Kontakt

Våra kontor finns på Norrgatan i Växjö och Storgatan i Åseda. Det är oftast där vi möter dig som kund för att exempelvis planera en begravning eller förrätta en bouppteckning. Vi kan dock även göra hembesök om så önskas.

Vi ombesörjer begravningsceremonier i kyrkor, kapell och andra lokaler utifrån kundens önskemål, företrädesvis i Växjö- och Uppvidinge kommun med omnejd, men även i övriga delar av landet. Vår målsättning är att ha våra kontor bemannade under våra öppettider, men ibland måste vi ut på olika uppdrag och måste då stänga till en stund.

Off
Öppettider
 • Måndag

  9:30 - 16:00
 • Tisdag

  9:30 - 16:00
 • Onsdag

  9:30 - 16:00
 • Torsdag

  9:30 - 16:00
 • Fredag

  Stängt
Öppetider sommar (15/6 - 31/8)
 • Måndag-Torsdag

  10:00 - 15:00
 • Fredag

  stängt

Måndag–torsdag har vi lunchstängt mellan 12:30 – 13:30.

Aftnar, helgdagar och klämdagar är våra kontor stängda

Off
Off

Off
Öppettider
 • Onsdag

  9:30 - 16:00

(Sommartid 15/6 - 31/8 Onsdag 10:00 - 15:00)

Övriga tider enligt överenskommelse

Lunchstängt mellan 12:30 – 13:30.

Aftnar, helgdagar och klämdagar är våra kontor stängda

 

Off
Off
flex-align-start
justify-content-start
duo__6-6
Off
Off

Vi som arbetar på Bladhs

Annamaria Blad

Annamaria Blad

Auktoriserad begravningsentreprenör
och boutredare
Borgerlig officiant

Klicka här för att läsa mer

Annamaria arbetar huvudsakligen med uppdrag inom det familjejuridiska området, såsom att upprätta testamenten, äktenskapsförord, samboavtal, förrätta bouppteckningar, arvskiften och dödsboförvaltningar m.m. Hon är mycket angelägen om att alla som kontaktar Bladhs i ett juridiskt ärende ska få ett professionellt bemötande. Det innebär att kunden alltid ska kunna känna förtroende för att det aktuella ärendet hanteras med kompetens, saklighet och sekretess.

Annamaria utformar och leder också borgerliga begravningsakter. Hon sjunger även solo, såväl vid borgerliga som kyrkliga begravningar.

Annamaria anställdes på Bladhs som begravningsrådgivare och juridisk assistent till Sven-Olov Bladh 2003.  Dessförinnan drev hon eget företag inom konsthantverk, snickeri och sömnad. Hon blev auktoriserad begravningsentreprenör 2004, auktoriserad boutredare 2012 och tog över firman efter sina föräldrar 2013.

På sin lediga tid umgås Annamaria med familjen och trivs med att uttrycka sin kreativitet genom att sy, snickra, väva och sticka men man kan även se henne ute på golfbanan.

Ghita Gustafsson

Ghita Gustafsson

Begravningsrådgivare och representant

 

Klicka här för att läsa mer

Ghita brinner för att den som anlitar Bladhs ska känna sig helt trygg med att vi har all den kompetens som behövs för att kunna stötta de anhöriga, praktiskt och administrativt, i samband med ett dödsfall. Ghita tycker mycket om det personliga mötet med kunden, där hon kan vara behjälplig med att visa tillrätta bland de produkter och tjänster som Bladhs erbjuder.

Ghita är även den som utformar våra minnesalbum, som innehåller bland annat fotografier och blomsterhälsningar från begravningsakten.

Tidigare har Ghita arbetat som sjuksköterska både inom kommunal äldrevård och i landstinget. Hon har flera års erfarenhet av att vaka vid dödsbäddar, göra i ordning de avlidna samt att möta anhöriga i dödens närhet.

Sin fritid tillbringar Ghita gärna i hemmets lugna vrå – med en stickning och en god kopp kaffe – eller som ledare på stojiga och härliga barnläger!

Uffe Johansson

Ulf "Uffe" Johansson

Kundmottagare och begravningsrådgivare

Klicka här för att läsa mer

Uffe är lite av byråns ”hustomte”. Svarar han inte i telefonen eller tar emot kunder så är han mån om att allt runtomkring vårt arbete ska fungera och att de som besöker Bladhs ska känna sig väl bemötta.

Uffe har tidigare arbetat med allt från att driva leksaksaffär, vara campingvärd, försäljare till att vara produktionsledare samt att ansvara för att starta upp produktioner i olika länder.

När han inte jobbar tar han gärna en tur i svampskogen eller på golfbanan. Hans stora sportintresse innebär att TV-soffan utnyttjas framför både fotbollsmatcher, handboll, skidor och många andra sporter, men främst trivs han med familjen och matlagning går som en dans för honom.