Om oss

Vi som arbetar på Bladhs

Auktoriserad begravningsentreprenör, boutredare och borgerlig officiant

Ägare av företaget

Begravningsrådgivare och representant

 

 

Begravningsrådgivare och representant

Borgerlig officiant

 

Florist och kundmottagare

Gösta Granberg och Inge Olofsson

Bladhs

Bladhs Begravningsbyrå startades i Braås 1976 av Sven-Olov och Rut Bladh. Företaget flyttade in till Växjö 1982 och ägs sedan 2013 av Annamaria Blad – dotter till Sven-Olov och Rut. Annamaria är auktoriserad begravningsentreprenör och boutredare.

Personligt bemötande

För oss är det oerhört viktigt att kunden alltid upplever att vi visar omsorg i minsta detalj. Detta innebär bland annat att vi alltid vill vara lyhörda för kundens önskemål och utifrån dessa – så långt det ankommer på oss – hjälpa till att utforma en begravning som får bli ett så fint minne som möjligt, mitt i det svåra.

Auktoriserad byrå

Vårt företag är auktoriserat av Sveriges Begravnings­byråers Förbund (SBF). Auktorisationen innebär högt ställda krav på oss att inneha kunskap om branschen och de särskilda lagar och förordningar som gäller. Vi har också stora krav på kvalitet på de produkter vi erbjuder kunden.  Läs mer

Kontakt

Våra kontor finns på Norrgatan i Växjö och Storgatan i Åseda. Det är oftast där vi möter dig som kund för att exempelvis planera en begravning eller förrätta en bouppteckning. Vi kan dock även göra hembesök om så önskas.

Vi ombesörjer begravningsceremonier i kyrkor, kapell och andra lokaler utifrån kundens önskemål, företrädesvis i Växjö- och Uppvidinge kommun med omnejd, men även i övriga delar av landet. Vår målsättning är att ha våra kontor bemannade under våra öppettider, men ibland måste vi ut på olika uppdrag och måste då stänga till en stund.

Växjö

Bladhs Begravnings- & Bouppteckningsbyrå AB

Öppettider

Måndag–torsdag har vi lunchstängt mellan 12:30 – 13:30.

Aftnar, helgdagar och klämdagar är våra kontor stängda

Måndag – Torsdag

Fredag – Söndag

Åseda

Bladhs Begravnings- & Bouppteckningsbyrå AB

Öppettider

Lunchstängt mellan 12:30 – 13:30.

Aftnar, helgdagar och klämdagar är våra kontor stängda

Övriga tider enligt överenskommen tidsbokning